12/Aug-15

Perkapellas første pressemelding

12/Aug-15

Etter tre utsolgt klubbkvelder er Perkapella klar med en tredagers-festival! Foruten norske artister får vi besøk fra Moskva, Lisboa, Melbourne, Chicago, Los Angeles og Berlin. Til sammen 30 artister og 4 kunstnere sørger for at årets Perkapella festival blir noe du ikke kan gå glipp av! Opplev blant annet Nils Bech, DJ Marfox, Vilde Tuv, Sex Judas, Andras & Oscar og Honey Dijon spille i en dyp skog, under en fantastisk himmel og langt, langt ute i ytre verdensrom på Tou Scene.

Perkapella er et nytt konsept som på underlig vis presenterer ny elektronisk musikk. Med et mantra om å aldri gjenta oss selv og å alltid overraske har Perkapella blitt et konsept for opplevelse, med musikken i fokus og på sidelinjen noe du ikke hadde trodd du skulle se den kvelden.

Perkapella ble startet opp av Tarjei Nygård og Kristine Pollestad og har raskt funnet seg til rette i tomrommet etter Numusic. Med en billig billettpris (600 kr for festivalpass), 30 artister på scenen og 4 kunstnere som smykker ut Tou Scene håper vi at festivalen blir like bra som klubbkveldene har vært.

Årets program består av artister fra flere verdenshjørner og for mange av dem blir dette deres første spillejobb i Norge.

30/Jul-15

Earlybird-festivalpass i salg nå!

30/Jul-15

Tou Scene + Perkapella = <3

Etter tre utsolgte klubbkvelder er Perkapella endelig klar til å holde festival.
Perkapella inviterer til tre fantastiske kvelder med konserter, installasjoner og andre spennende overraskelser.
Dette kan nå kjøpes i en begrenset periode til kun 500,– + billettavgift
på nettsiden til Tou Scene

Perkapella earlybirdbilletter 500kr festivalpass